Upprätta profil på Evenzonen

Här kan du upprätta en profil på Eventzone på bara några minuter och ge användare möjlighet att skicka en direkt förfrågan till dig.

Hur fungerar Eventzone?

Eventzone är en plattform som för samman artister och människor som planerar ett event. Vi inriktar oss på att bli den bästa knutpunkten i Sverige för alla som söker musiker och underhållare till evenemang.

Eventzone ger dig möjligheten att snabbt och lätt hittas online, vilket resulterar i fler förfrågningar om uppträdanden. Naturligtvis kommer detta också att öka din synlighet vilket innebär att din beundrarskara kommer att växa.

Det är enkelt och smidigt att upprätta en profil på Eventzone, och framför allt så är det gratis.
Beskriv dig själv och vad för sorts tjänster du erbjuder, och dela med dig av din repertoar. Ladda upp videor och ljudfiler på din profil så att intresserade kunder får ett så rättvist intryck som möjligt av dig.

Profilen kommer att vara helt kostnadsfri fram till den 1 maj 2025. Därefter kommer det att vara möjligt att fortsätta behålla gratisversionen, eller välja att betala för ett PRO-abonnemang och bli proffsanvändare. Priset för PRO-abonnemanget är ännu inte fastställt.

Du betalar ingen provision på dina bokningar.

När det är dags att ändra till dessa 2 olika versioner kommer vi att kontakta alla registrerade artister, informera dem om prissättning, och erbjuda dem möjligheten att uppgradera till PRO-användare.

Med andra ord - vi drar inga belopp utan att först ha fått den registrerade artistens medgivande!

Intresserade kommer i kontakt med dig direkt via ett kontaktformulär. Dessa förfrågningar är naturligtvis icke-bindande, och det är helt upp till dig om du vill acceptera en förfrågan om uppträdande. Avtal om villkor och andra detaljer angående eventets händelseförlopp sker också direkt mellan dig och kunden.