David Persson - Magisk underhållare & konferencier

David Persson - Magisk underhållare & konferencier

Prisnivå

18 000 - 50 000 kr

Hemstad

Områden

Varaktighet

Jobbar över hela Sverige

Profil

Har ni tänkt på underhållningen till ert nästa event eller konferens?

Boka David Persson en av Sveriges mest anlitade magiker och Svenska Mästaren i Salongsmagi 2018! David är unik i sina framträdanden där det bjuds på humor, magi och interaktion i ett högt tempo. Han jobbar på event, kick-offer och mässor i Sverige och runt om i Europa.

”Mitt jobb är att skapa magiska ögonblick fyllda av häpnad och förlösande skratt. Jag är magikern som arbetar tillsammans med publiken, oavsett om jag står på en scen eller minglar bland gäster. Målet är att med små medel leverera stor magi! ”
/David Persson, Svensk Mästare i Magi 2012 & 2018

Magi och Humor i en eller flera unika kombinationer!

Mingeltrolleri
Mingelmagi till fördrinken när gästerna anländer till ert event eller vid borden under middagen. Låt gästerna i mindre grupper ta del av magi på riktigt nära håll. En speciell och personlig upplevelse som annan form av underhållning har svårt att uppnå!

Magisk Show
En magisk show i ”stand up” karaktär där ledorden är magi, glädje, interaktion och humor där skratten ligger kvar långt efter att David lämnat lokalen. Vill ni höja stämningen på ert event är Davids magiska show ett absolut måste! Magiska mirakel blandas med humor och mycket publikkontakt där medarbetare och åskådare blir hjältar på scenen.

Magisk konferencier
David är en mycket uppskattad och bokad konferencier och har bland annat varit konferencier på Malmö Näringslivsgala, Umeå Näringslivsgala, Landskrona Näringslivsgala, Lund Grand Prix och många fler. Här får ni både en en rutinerad konferencier och underhållare som håller gästerna engagerade igenom hela programmet. Det bästa av två världar helt enkelt.

Ni bestämmer, David levererar och tillsammans skapar ni Magi!

Referenser

”Vi har använt David både på mässor och kundträffar runt om i landet under flera års tid. Det kallas att kvalitetssäkra, han levererar alltid fantastisk underhållning till 100% ! Ett väldigt stort plus är också att David är väldigt lätt att samarbeta med och han har alltid ett genuint engagemang i vem han ska uppträda för!”
/Magdalena Stierndahl, Administrativ chef, Fabrikantgruppen

”Davids medverkan på våra kundevent, nationella som internationella, stora som små, på scen och ”Close up” överträffar alltid alla förväntningar.
Det är underbart tryggt att arbeta med David! Han har förmågan att läsa av publiken och kastar sig helt laglöst mellan komik och magi vilket skapar en oemotståndligt härlig kombo av skratt och förvåning! ”
/Lina Simonsson, Project Manager, Customer Relations NIBE Energy Systems

”Tack David! För en kväll fylld med mingeltrolleri och en show som verkligen höjde stämningen till klimax, det går fortfarande inte förstå hur du gjorde!"
/Thomas Holm, Purchasing Manager, Besam Sverige AB

Kontakta David Persson - Magisk underhållare & konferencier

Kontakta David Persson - Magisk underhållare & konferencier via detta formulär, så kommer David Persson - Magisk underhållare & konferencier att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.