DJ Jan

Svarsfrekvens

100%

Svarstid

Inom 4 timmar

DJ Jan

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Profil

Teknikkunnig DJ som spelar Pop, Schlager, House, Tech och annat NI vill dansa till.

Jag har varit aktiv DJ i några år nu, först som återkommande klubb-DJ i studentsammanhang och numera som mobil DJ. Med mig får ni inte bara någon som får dansgolvet att gunga hela festen, utan även ett lyhört och teknikunnigt stöd till er fest.

En viktig fråga när det kommer till val av DJ är såklart vilken musik som spelas. För det mesta spelar jag väldigt blandat, en hel del Pop, Schlager och House med inslag av av Rock och Hip-hop, och mycket sjung-med-låtar. En vanlig kväll kan det dyka låtar från ABBA, Gyllene tider, Avicii, Zara Larsson, Pitbull och Linda Bengtzing. Är ni dock ute efter en ren technokväll eller bara deep house eller så så är jag nog inte rätt person.
För mig är det väldigt viktigt att det som spelas verkligen matchar det ni väntar er, därför får ni alltid beskriva era önskemål innan festen utifrån vilka jag formar kvällens låtval.

Recensioner ( | av DJ Jan: 5,0 av 5 baserat på 1 recension )

5
1
5

Bra val!

Jan var snabb på svaren, kunde anpassa sig efter våra behov och var otroligt lätt att arbeta med!
Genomförde ett bra arbete och jag är väldigt nöjd med mitt val DJ!
Boka honom!

Recenserad av Martin Malm d. 2. juni 2024

Kontakta DJ Jan

Kontakta DJ Jan via detta formulär, så kommer DJ Jan att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.