Dom Där Du Vet

Dom Där Du Vet

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Party Party! Garanterat happy ös!

Varning för fett ös! Glada sällskap som hoppar, skrattar och skrålar med i en smittande happy blandning covers på allt mellan lättpunk och heavy schlager.
Största meriterna är att vi har spelat för Sveriges regering, SEB, Indiska, Swedbank, på Engelen, Vindhem, Kolingen, Artipelag och Stockholm Stadion (ja, i Djurgårdens IFs festlokal i alla fall..),
på 30-, 40- 50-, 70- och 100-årskalas, samt en drös med bröllop, haft Ola Salo, Ted Åström, Anna Sahlene, Jan Johansen, Simon Zion, Tone Norum och Tess Merkel som gästartister, och tackat nej till att spela på Friends Arena.
Vi brukar även köra hysteriskt rolig musik-quiz. Och vill man inte ha fullt ös hela tiden, så kör vi samma låtar fast i bossa nova-version.
Testa oss! :-)

Videoklipp


Recensioner ( | av Dom Där Du Vet: 5,0 av 5 baserat på 10 recensioner )

5
1
5

40-årsfest

Ett toppenband som gav glädje och fart till vår 40-årsfest. Underhållande och proffsigt!

Recenserad av Joel Canerstam d. 25. november 2023
5
1
5

50-årsfest

Så glad och tacksam över er fantastiska spelning. Ni gjorde verkligen hela festen! Ni är galet grymma - superproffsiga musiker och otroliga liveartister! Vilken energi! Min dröm var att få dansa in 50-årsdagen med alla mina vänner hoppandes på dansgolvet. Det hjälpte ni mig att uppfylla med råge!

Recenserad av Jennica Lenning d. 23. september 2023

Kontakta Dom Där Du Vet

Kontakta Dom Där Du Vet via detta formulär, så kommer Dom Där Du Vet att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.