Highway To Helg

Highway To Helg

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Highway To Helg - Festband i Sveriges toppsikt

HIGHWAY TO HELG är ett festband i Sveriges toppsikt.

HWTH kan därför garantera nöjda kunder till varje event - allt från bröllop, after-ski, företagsfester, födelsedagsfester till mingel och dop.

Repertoaren består av rock- och popklassiker, svängiga danslåtar och massor av hits från 1960-talet till 2010-talet.

Repertoaren anpassas till varje event för att passa tillfället optimalt. Vi vet hur låtar ska väljas för att vår publik glada och peppade - när publiken är nöjda så är vi nöjda.

Bandet består av Sandra Widman, Adam Björklund, Niklas Lindroth och Olov Domeij, samtliga utbildade professionella musiker. Du ser dem även med artister som Vanessa Falk, Caroline af Ugglas, Anna Ternheim, Love Antell, Simon Zion och Viola Martinsson.

HWTH är baserade i Stockholm och framträder över hela Sverige. Att boka oss är alltid enkelt och smidigt. Vi tillhandahåller ljud- och ljusteknik för alla former av event.

Välkommen att kontakta HWTH. Frågor besvaras alltid snabbt.

Musikspelare

  1. 00:00 Medley
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaW9DIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--d99286286cf3dc9533e20ca1a6031a878471e203/highway-to-helg-promo-master-21-mars.mp3?5711569

Videoklipp


Recensioner ( | av Highway To Helg: 4,9 av 5 baserat på 15 recensioner )

5
1
5

Bröllop

Fantastiska. Bra drag och flexibla, lyssnade in våra behov.

Recenserad av Emily Wallström d. 31. augusti 2019
5
1
5

Bröllop

Härligt band som bjöd på sig själva. Till vårt bröllop bokade vi hela bandet till festen, där röjdes det ordentligt och alla gäster drogs med. De repade dessutom in tre önskelåtar de garanterat aldrig hört förut, dessa framfördes perfekt. Till vigseln i kyrkan var två av bandmedlemmarna med, både för att sjunga en överraskningsduett och som utgångsmusik köra en av oss önskad specialballadversion av en känd rocklåt, det blev också väldigt lyckat. Sammanfattat - ett gäng musiker som vet vad de sysslar med och som kan springa igång vilken fest som helst.

Recenserad av Kenni Ramsell d. 24. augusti 2019

Kontakta Highway To Helg

Kontakta Highway To Helg via detta formulär, så kommer Highway To Helg att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.