Johan Lardh

Johan Lardh

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Professionell DJ till Bröllop Födelsedagar och Företagsfester.

Med många års erfarenhet levererar jag ett färdigt professionellt koncept för bröllop, födelsedagar och firmafester.
Min specialité är bröllop och jag sätter alltid upp en stor och påkostad ljud och ljusanläggning och jobbar hårt för att du som valt att boka mig ska få mycket beröm från dina gäster för ditt val av DJ.
Jag vet hur man håller ett dansgolv fullt ända in på småtimmarna. Musiken är blandad men jag spelar uteslutande hits. Gamla som nya och från olika musikgengres.

Boka mig nu!

Recensioner ( | av Johan Lardh: 5,0 av 5 baserat på 2 recensioner )

5
1
5

Bröllop

Anlitade DJ Lardh till mitt bröllop. Han bidrog till att det blev en ordentlig fest. Kände av och anpassade så att alla gäster kunde dansa och ha kul, gammal som ung. Har fått då många positiva kommentarer om att vi anlitat en super bra DJ. kan varmt rekommendera honom.

Recenserad av Sara Lönnberg d. 8. juli 2017
5
1
5

Bröllop

Spelade på vårt bröllop med blandade åldrar. Jätte duktig på att se vad gästerna ville stuffa till. Mycket positiv till att spela låtar som önskades. Mycket trevligt bemötande. Tack för att du gjorde vår fest så lyckad . Fullt ös på dansgolvet till slutet.rekommenderas 👏

Recenserad av Marie d. 17. juni 2017

Kontakta Johan Lardh

Kontakta Johan Lardh via detta formulär, så kommer Johan Lardh att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.