Lars Hard

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Coverbandet som levererar - från bröllop och födelsedag till företagsgig och afterski!

Lars Hard fokuserar på en enda sak, att se till att alla gäster på din fest kommer att prata om din fest i åratal. Vi har publiken i fokus och spelar musiken som alla gillar. Vi blandar allt från pop till hårdrock och får gammal som ung att aldrig vilja lämna dansgolvet. I priset ingår både ljud och ljus till din fest så du kan koncentrera dig på annat. Vi ses på din fest!

Videoklipp


Recensioner ( | av Lars Hard: 5,0 av 5 baserat på 17 recensioner )

5
1
5

50-årsfest

Vilket fantastiskt bra band! Proffsiga och perfekt repertoar. Extra glad över att de var lyhörda och fick önska en låt de inte hade spelat tidigare: kan varmt rekommendera detta band: kommer definitivt boka dem igen om jag önskar ett band på en fest i framtiden.

Recenserad av Jeanette Gademark d. 11. november 2023
5
1
5

Annan fest

Vi bokade in bandet för att dom skulle uppträda på vår afterski fest. Dom var väldigt bra på att få med sig publiken i uppträdanden. Hade även kläder efter vårat tema vilket var kul! Anpassade även låtar efter vad vi hade efterfrågat, så det passade oss perfekt. Dom var väldigt flexibla och hjälpsamma med tiden vi ville att uppträdandet skulle vara. Och var jätte smidiga och snabba med uppsättning samt nedtagning av alla högtalare, sladdar osv. Hade absolut bokat igen och rekommenderat till andra som ville hyra in ett band. Alla gäster var även super nöjda med bandet! 10/10

Recenserad av Emilia Sohlberg d. 10. november 2023

Kontakta Lars Hard

Kontakta Lars Hard via detta formulär, så kommer Lars Hard att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.