Lotta Källström

Svarsfrekvens

100%

Svarstid

Inom 1 timme

Lotta Källström

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Profil

Artist på heltid, ordnar underhållningen till din fest! Kontakta mig så pratar vi om vad du söker

Lotta Källström underhåller på heltid runt om i hela landet.
Flexibilitet tillsammans med massor av erfarenhet och ett brett register ger den tryggheten i att eventet blir just som det planerats.
Vill ni att det ska vara fullt ös eller kanske mer nedtonat -Ni bestämmer! Med Lotta kan det bli after-ski stämning eller så fungerar mer som trubadur där hon spelar och sjunger sköna låtar för er.
Möjligheterna är många men att hon finns på plats under ett evenemang höjer garanterat stämningen. Spelar även med andra musiker och då erbjuds allt från duos till coverband, ja ända upp till storband. Vad söker du?

Övrigt: Har egen ljudanläggning och enkelt ljus som, beroende på lokal, spelar för upp till 150 personer. Skulle det inte räcka till så har Lotta tätt samarbete med tekniker för utökad teknik.

MER UTBUD:
Trubadur: Med en bred repertoar och en massa år på nacken är Lotta ett toppenalternativ till vilken fest som helst. Hon spelar gitarr och sjunger helt akustiskt eller till musikbakgrunder och lyfter även stämningen med skönt mellansnack.

Show: Som showartist och/eller producent är alternativen oändliga. Tidigare och även aktuella uppsättningar är exempelvis: "A whole lotta´show", ”En hyllning till Eva Cassidy”, ”Från Elvis till Dolly”, Julshower på Elite Grand Hotel, Oktoberfester.

Band: I tätt samarbete med andra musiker kan Lotta bokas tillsammans med Coverband, Rock´n´roll band, Countrykvartett eller Storband. Eller varför inte som en duo med sång, gitarr och piano.

DJ: Ja var behöver du en DJ? Musikbredd och smak i det oändliga tillgodoses oavsett om gästernas åldersspann är stort, det hela knyts ihop genom musiken.

Humor: Alter egot Majsan från Majsans Magasin är en skön och självsäker figur som figurerar både på scen och som dold teater med exempelvis den galna servitrisen. Med Majsan levereras skrattgaranti! Hon har över 5.000.000 visningar på FB.

Konferencier: Med en lång scenisk bakgrund och erfarenhet från teatern som både skådespelare och regissör är Lotta van att hålla ihop och driva ett program framåt. Arbetade under flera år som radiopratare i Sveriges Radio P4 Öst i programmet Äntligen fredag och som TV- programledare och reporter på Kanal lokal.
Med erfarenhet av event och stor vana av att såväl hålla ihop trådarna inför arrangemanget som att stå på scenen under pågående event levererar Lotta vad som planerats på ett tryggt och professionellt sätt.

Videoklipp


Kontakta Lotta Källström

Kontakta Lotta Källström via detta formulär, så kommer Lotta Källström att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.