Olle Nilsson

Svarsfrekvens

100%

Svarstid

Inom 1 timme

Olle Nilsson

Prisnivå

2 500 - 15 000 kr

Hemstad

Profil

Olle är en underhållare som älskar att underhålla sin publik. Lika mycket är han älskad av de som följer honom. Om ni vill ha en magisk tillställning på allt ifrån kalas, företags event, fester eller att få mötet att bli något extra så är Olle något för er!

Företags event
Om ni har ett företag som ska ha en fest, tillställning eller en "kick-off"? Då är det här något för er. Jag sätter ihop en scenföreställningen där jag gör stora synliga saker som kommer att förbluffa och få er att skratta. Jag låter er hjälpa mig att få resten att skratta och bli borttrollade. Jag trollar med kortlekar, ringar, rep, kub och mentalmagi. Vill ni också ha lite mingeltrolleri innan eller efter föreställningen kan jag absolut göra det och låta er uppleva magin på nära håll.

Barnkalas
Har du barn mellan 5-15 år som ska ha ett födelsedagskalas eller någon annan anledning att fira? Då passar detta er. Jag sätter ihop en rolig föreställning på 30 minuter med många överraskningar. Jag låter barnen interagera med mig och utföra mirakel med kuber, kort, ringar och bollar.

Firande
Fyller ni år eller ska bjuda över några personer på en trevlig tillställning? Då är det här något för er. Jag sätter ihop en otrolig föreställning där jag låter er vuxna glömma bort var gränserna för vad som är möjligt går. Jag skämtar och låter er vuxna vara med och på en fantastisk resa magi med kort, kuber, mentalmagi och vardagsföremål. Eller så kan jag mingeltrolla och gå runt bland gästerna och trolla på nära håll och få låta dem på nära håll uppleva magi och humor.

Om ni vill kontakta Olle kan ni göra det på
076-7994449
info@nilssonmagic.com
eller kolla på hans hemsida
trolla.nu

Kontakta Olle Nilsson

Kontakta Olle Nilsson via detta formulär, så kommer Olle Nilsson att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.