Rabalder

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Skippa bandet som klär sig i för långa kortbyxor, en bandtröja och höga strumpor. Vi i Rabalder underhåller din fest med stil och det absolut senaste från dansgolvet tillsammans med gamla godingar.

Rabalder är ett coverband för de som vill gå hem lyckliga efter en kväll av fest, sång och dans! I en repertoar som går igenom 40 år av musik kan ni räkna med att få sjunga er hesa. Vi anser oss vara det moderna coverbandet med målet att publiken ska vara en lika viktig del i vår show som vi själva är. Publikkontakt, närvaro och show är våra ledord där Rabalder är bandet som startar festen!

Hemligheten bakom ett riktigt lyckat arrangemang är att ALLA gäster trivs och har roligt -det har vi i Rabalder tagit fasta på och har därför en repertoar som anpassas till varje unika speltillfälle. Låtvalet anpassas efter kvällens festdeltagare vilket ger oss möjligheten att hela tiden kunna känna av och följa stämningen. På så vis kan vi skapa en balans som möjliggör att stämningen hela tiden ligger på topp och att musiken passar just Era gäster. Det skapar förutsättningarna för en riktigt lyckad kväll!

Vi har musik för alla smaker och kan erbjuda allt från dansant 50-60 tal, schlagerdängor, rock- och 80-tals klassiker, heta 70-tals disco, hårdrocksdängor och moderna hitlistelåtar m.m. Med andra ord allt från smäktande ballader till ordentligt röj!!!

Rabalder är ett fullsättningsband, men kan även bokas som duo eller trio. Som duo/trio tar vi mindre plats och kostar mindre.

Rabalder består av:
Roberth: Sång
Mr Stiff: Sång/Gitarr
Anders:Trummor
Thun:Bas/sång
Dimitris:Gitarr

Rabalder går även att boka med gästartister kom med önskemål så skall vi se vad vi kan göra

Nöjda kunder:
Försvaret, Engelen,Fasadglas,Jula,Riksteatern, ABB AB, Samglas AB, Polisen, Swebank, Riksdagen, YIT Sverige AB, ABB Buildings, SVT, Sveriges Radio, TV4, Södra Teatern.
Pfizer, Impala, Botkyrka kommun, Tyresö kommun, Tjejmilen, Strömbergs, Kylma, Ahlsell mm mm samt otaliga pub, restauranger samt privata tillställningar.

Videoklipp


Kontakta Rabalder

Kontakta Rabalder via detta formulär, så kommer Rabalder att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.