RIP OFF

Svarsfrekvens

100%

Svarstid

Inom 4 timmar

RIP OFF

Prisnivå

0 - 1 000 000 kr

Hemstad

Profil

Vi är RIP OFF – ett mindre coverband som levererar i toppklass till alla fester.

RIP OFF är inte bara en vanlig coverduo - de är en upplevelse som du inte får missa! Denna erfarna duo från Nyköping har spelat tillsammans i många år och har fått en bred repertoar som spänner över allt från dansband till hårdrock. Oavsett vad du letar efter kan RIP OFF garanterat leverera.

Deras kreativitet och erfarenhet visar sig i deras fantastiska framträdanden på olika evenemang, från bröllop och fester till mindre trubadurspelningar. De har fått en mängd referenser som talar för sig själva, vilket visar att de verkligen är "top notch". När du anlitar RIP OFF för ditt evenemang kan du vara säker på att du får en högklassig och underhållande upplevelse.

Och det bästa av allt? RIP OFF är mer än bara en coverduo - de erbjuder också ett Quiz med gamla klassiker som garanterat kommer att sätta stämningen på din födelsedagsfest eller annan tillställning. Det är svårt att sätta alla rätt här, men det är definitivt en rolig och underhållande utmaning.

RIP OFF tar hand om allt som rör musiken, inklusive egen musikanläggning, ljus och rök, som anpassas efter lokalen för att skapa den perfekta stämningen. Du kan också påverka deras låtlistor till viss del, vilket ger dig ännu mer kontroll över musiken under ditt evenemang.

Så vad väntar du på? Ge ditt evenemang den bästa underhållningen genom att hyra RIP OFF nu! Du kommer inte att ångra det :)

Videoklipp


Recensioner ( | av RIP OFF: 4,8 av 5 baserat på 21 recensioner )

5
1
5

Annan fest

Tack för en bra spelning i Björkviks Folkets Park lördagen den 2/9 RIP OFF. Bra drag i musiken som passade för både ung och gammal.

Recenserad av Björkviks Folkets Parkförening d. 2. september 2023
5
1
5

Kundevent

Både gamla godingar och nya hits levererades vilket var toppen på vårt 90-årsfirande i föreningen. Flera av gästerna meddelade att det var skön musik för alla smaker. En duo som passar både den stora festen och den lilla. Vi är mycket nöjda med bokningen.

Recenserad av Sjösa IP d. 19. augusti 2023

Kontakta RIP OFF

Kontakta RIP OFF via detta formulär, så kommer RIP OFF att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.