Rogge Roll duo

Rogge Roll duo

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Profil

Vi är en duo! Vi kallar oss Rogge Roll duo, medlemmar är Rolle Berg sång och kompgitarr, Tobbe Pettersson sång och sologitarr. Rogge Roll duo utgår från Sörmländska Strängnäs.

Vi är ett turnerande Trubadur//heltidscoverband som reser runt hela Sverige!
I vår verksamhet kan vi erbjuda trubadurunderhållning/pubkvällar/mingelmusik/dansmusik. När vi framför vår musik använder vi oss av backtracks dvs, förinspelade bas och trummor!
Vi spelar själva på bakgrunderna som är inspelade i egen studio! Det har blivit lite av vår grej och som också gör att det blir en personlig prägel på låtarna!
Vi har 5 huvudprogrampunkter i vår verksamhet
Pubkvällar, temakvällar, danskvällar och musikaliskt föreläsning samt Quiz frågesport.
Pubspelningarna: Har lite friare och tuffare låtval
Danskvällarna: Där har vi en lite rockigare framtoning än traditionellt men inte hårdrock men mycket välkända dansvänliga covers!
Musikalisk föreläsning: Sittande föreställning. Det innebär att vi berättar lite kring låten och nån historisk händelse/anekdot som kan förknippas med låten. (oftast för sittande publik)
Quizets upplägg gör vi tillsammans med arrangören som tillhandahåller priser, vi gör frågor, har talonger!
Vi kan också köra temakvällar: 60-70-80-90-tal
Fritt program: Då lirar vi på och kvällen blir som den blir tillsammans med publiken.
Vår musikaliska inriktning, är Boogierock, schlagers pop/rockmusik bugg/dansvänlig musik, lite tuffare men ej hårdrock, vi lirar dansvänliga covers ur populärmusikens 60-åriga musikkatalog. Vi har en låtlista som ständigt bearbetas med låtar från sent 50-tal och fram till nutid!
Skickar med länken till vår facebooksida där har ni lite mer info om oss, ljudfiler och filmer som ni kan lyssna/titta på för att få en uppfattning om hur vi låter och vilka vi är i Rogge Roll duo. Skickar också med låtlista för trubadur och coverbandsakten.
Övrig info: Vi har sysslat med musik i hela våra vuxna liv i pop/rock/ dans och coverbandgenren, varit kompband till många av 60-70-talets svenska artister, jobbar nu som coverbandsduo och trubadur!
Rogge Roll duo har eget ljus och ljud.
Vi fakturerar överenskommet gage!
Vi har F-skattsedel
Har ni frågor och undringar så hör gärna av er!
Mycket vänliga hälsningar Rogge Roll duo//Rolleberg/Tobbe Pettersson
Strängnäs
Vi hörs vi lovar

Videoklipp


Kontakta Rogge Roll duo

Kontakta Rogge Roll duo via detta formulär, så kommer Rogge Roll duo att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.