S T U R E

Prisnivå

20 000 kr

Hemstad

Områden

Profil

Proffsigt partyband med utbildade musiker som även spelar låtar på beställning.

Proffsigt partyband med utbildade musiker som även spelar låtar på beställning.

Svängigt
Tajt
Underbart
Roligt
Event

S.T.U.R.E är det perfekta partybandet till din fest eller bröllop. Vi är 5 samspelta musiker som är vana att spela på beställning som alltid ser till att det blir drag på din fest!

Videoklipp


Recensioner ( | av S T U R E: 5,0 av 5 baserat på 7 recensioner )

5
1
5

Bröllop

S T U R E spelade på vårt bröllop och de var fantastiska och så hjälpsamma. Vi hade två av medlemmarna som solist och komp till vigseln. Vi ville ha Neonljus av Sara Parkman men var lite oroliga att det skulle vara en svår låt. De gjorde det med bravur, det var helt otroligt. Vilken röst! Inte ett öga torrt. Istället för piano valde de att kompa med gitarr och det var ett så bra val. Man kan lita helt och hållet på att de skapar rätt stämning. På kvällen hade vi en festspelning och det var otroligt uppskattat. De valde låtar efter våra önskemål och vi hade så kul. Jag fick många frågor om var vi hittat bandet, alla var imponerade. Ett stort tack till S T U R E som var med och gjorde den här dagen till en vi aldrig glömmer! Tack!

Recenserad av Martin Oscarson d. 12. augusti 2023
5
1
5

Bröllop

Vi anlitade bandet S T U R E till vår bröllopsfest och vi kan varmt rekommendera detta begåvade gäng! De hjälpte oss att skapa en fantastisk stämning på festen och ett bra drag på dansgolvet! Allt var perfekt! Både när det gäller valet av låtar som fick dansgolvet att koka och deras professionella bemötande. Både vi och våra gäster är grymt imponerade över detta talangfulla band och vi är så glada för att vi bokade S T U R E till vår fest:)

Recenserad av Sofi Wiberg d. 29. juli 2023

Kontakta S T U R E

Kontakta S T U R E via detta formulär, så kommer S T U R E att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.