Soulexplosion

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Vi spelar soul/disco/pop & dansmusik på alla typer av evenemang! Från den lilla till den stora festen.

Soulexplosion har idag etablerat sig som ett av Sveriges mer rutinerade coverband - ofta anlitade för kickoffer och företagsevent, men även för privata fester och bröllop, stora som små. Bandet har en bred repertoar inom soul- och discogenren, med variation från 70-tal till moderna aktuella hits. Vår ambition är alltid att få folk att dansa och ha kul.
Medlemmarna, är alla del- eller heltidsmusiker och har samarbetat med många av sveriges etablerade artister.
Bandet är baserat i Stockholm men tar spelningar över hela Sverige. Vi har all utrustning med oss, ljus och ljudanläggning, i vilken vi spelar passande musik mellan våra liveset.
Soulexplosion inleder gärna Er fest med att spela Cocktailmusik/MingelJazz under exempelvis fördrinken. Som en alternativ öppning för själva dansen senare på kvällen kan vi framföra några jazzstandards för att sedan övergå till vår riktiga partymusik.

Videoklipp


Recensioner ( | av Soulexplosion: 5,0 av 5 baserat på 9 recensioner )

5
1
5

50-årsfest

Ett jättehärligt band med en riktigt bra repertoar så det blev fullt ös på dansgolvet på vår 50-årsfest. Vi fick många positiva reaktioner från våra gäster och vi kan bara instämma, vilket band och vilken musik! Även innan festen fungerade allt bra med tydlig och snabb kommunikation och praktiskt sett blev allt precis som vi hade kommit överens om. Vi är jätteglada att vi valde Soulexplosion och kan varmt rekommendera detta utmärkta band.

Recenserad av Elinore Hoas d. 13. november 2021
5
1
5

50-årsfest

Vilket härligt band och såå skön musik. Vilket drag det blev på dansgolvet. Stort tack till Fredrik och bandet för er flexibilitet och tillmötesgående också. Det är svårt att misslyckad med en fest när man har med så bra folk att göra. Ni är bäst och vi är supernöjda.

Recenserad av Anna d. 30. september 2017

Kontakta Soulexplosion

Kontakta Soulexplosion via detta formulär, så kommer Soulexplosion att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.