Starchild

Svarsfrekvens

100%

Svarstid

Inom 1 dag

Starchild

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Starchild är ett soul- och discoband som garanterat får igång dina gästers fötter och höfter på dansgolvet och gör din fest till ”den där roliga festen man minns”. Vi är ett nio personer starkt funkmaskineri som bildades 2002 med en enda stark vision för ögonen: att sprida musik- och dansglädje omkring oss – ALLT LJUS PÅ DANSGOLVET!

Starchild spelar mest på företagsfester och bröllop, men ger även konserter på klubbar och större scener.

För Starchild är dansen, glädjen och groovet de viktigaste komponenterna för en lyckad fest.

Denna utgångspunkt gör oss snarast unika i branschen och vår musik exceptionellt bra att partaja och ha roligt till. Vår repertoar består av dansgolvsklassiker från 70-talet fram till idag. Vi spelar musik av artister som Earth, Wind & Fire, Michael Jackson, Bee Gees, ABBA, Jamiroquai, Prince och Spice Girls. Om tillfället så kräver, inleder vi gärna danskvällen med cocktailjazz eller ett swing-set.
Kort sagt, Starchild är ett säkert val om du vill ha riktigt roligt på dansgolvet eller bara njuta av skön och sofistikerad partymusik.

Kontakta Starchild

Kontakta Starchild via detta formulär, så kommer Starchild att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.