Strucky Likes

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Från medeltidens guldkorn till dagens största hits.

Strucky Likes, med sin bas i Halmstad, är ett flitigt anlitat coverband. Sommartid finner du dem på Hotell Tylösands Solgården, där tusentals partyhungriga after beach-munnar mättas dagligen, på torsdagskvällar byter Strucky Likes skepnad till ”Semesterorkestern” för att spela för alla sommarfirare som besöker Leffes Beachclub i Tylösand. Men bandet är så mycket mer än bara sommar och Tylösand.

Trots att skidkunskaperna brister hos 75% av bandet är Silver Bullet Bar i Bad Gastein, Österrike, en smältdegel som årligen får besök av Strucky Likes. De har även setts bakom svenska storstjärnor så som Jessica Andersson och Nanne Grönwall. Utöver det är Strand Borgholm, Nöjet AB, Ljungbydagarna och oräkneliga privata tillställningar, nöjda kunder.

Årligen förgylls firmafester, bröllop och andra speciella tillställningar av Strucky Likes. Så om du letar efter ett coverband som höjer din dag till skyarna, tveka inte att klicka på knappen här under och så hör vi av oss. Vi ses!

Kontakta Strucky Likes

Kontakta Strucky Likes via detta formulär, så kommer Strucky Likes att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.