Tullamore Brothers

Tullamore Brothers

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Irländsk Folkmusik med hjärta och attityd

Tullamore Brothers bildades 1988 i Örebro av bandets sångare Olle Unenge. Från att i början bara ha spelat på den lokala puben har man utvecklats till att bli ett av Sveriges mest etablerade band i genren. På meritlistan finns bl a två Irlandsturnéer, flera framträdanden i radio och TV och mängder med spelningar i Sverige. Allt från helt akustiska spelningar i ett vardagsrum, till stora festivaler. Inget är främmande för Tullamore Brothers!

I år släpptes bandets tredje album – Still going wrong – som fått ett väldigt fint mottagande och man har satt publikrekord på ett flertal platser under senaste året.
Tullamore Brothers bjuder på en föreställning med blixtrande snabba instrumentaler och smäktande ballader uppblandat med de mest kända pubsångerna. Publiken rycks med i de oemotståndliga Irländska tonerna och plötsligt känns det som om man befinner sig på den gröna ön – Irland.

Kontakta Tullamore Brothers

Kontakta Tullamore Brothers via detta formulär, så kommer Tullamore Brothers att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.