Viscious Dove

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Grymt partyrockband som alltid levererar mest fest

Viscious Dove är Sveriges kanske mest flexibla coverband som med den breda repertoaren passar till alla tillfällen och arrangemang. Är ofta anlitade till bröllopsfester, krogar, restauranger, invigningar och andra viktiga händelser där allt måste fungera. Ett pålitlig och flexibelt band och som aldrig ser ett jobb som omöjligt.

Vi har en bred låtlista med fokus på partyrock men blandar gamla godingar och nya låtar och har en förmåga att få den mest trötta och vissna publik att börja dansa och må bra. Vi engagerar publiken och era gäster och med oss som show/underhållning så kan det bli allt ifrån att dra igång något bus till arenakänsla... Vi ser inget som omöjligt. Vi spelar givetvis också på request.

Musikspelare

  1. 00:00 Blandade Låtar
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbDRDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--966c3cb93f98abf921a3595d6c606eb73bb9b311/blandade%20l%C3%A5tar.mp3?5720431

Videoklipp


Kontakta Viscious Dove

Kontakta Viscious Dove via detta formulär, så kommer Viscious Dove att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.