Watts Up

Svarsfrekvens

100%

Svarstid

Inom 1 timme

Watts Up

Profil

Vill du också få mer party för pengarna? Stockholmsbaserade Watts Up är kanske ett av Sveriges svängigaste och tightaste partyband och har 100% fokus på att få dansgolvet att vibrera - från första till sista låt.

Vi kör en högoktanig, dansant mix av 70-talsdisco, pop och rock från 80/90-talen, svenska klassiker, schlagers och moderna hits. Från Donna Summer, Earth Wind & Fire och ABBA via AC/DC, Whitney Houston och Arvingarna till Carola, Bruno Mars och Zara Larsson. Låtar som folk gillar att dansa loss till, helt enkelt. Beroende på tillställning anpassar vi låtmaterialet till aktuell målgrupp, tema och liknande.

Mer info om oss finns bl a på vår hemsida (www.wattsup.se).

____________

Det här är vad några festfixare och partydjur tycker om oss...

🥳 ”Wow vilket band, så bra. Massor av energi på scenen och full fart på dansgolvet. Fick verkligen igång alla. Rekommenderar dom starkt. Watts up är det bästa jag hört på länge”

🥳 "Vilket band, vilken fest! Så sjukt duktiga ni är! Finalen på vårt bröllop blev helt fantastisk. Alla hade så mycket energi, både ni och våra gäster - till och med värdshuset personal kom förbi och sa att de aldrig sett så mycket energi på ett dansgolv förut"

🥳 ”Det bästa coverbandet jag sett på lång tid”

🥳 ”Kan rekommendera Watts Up till 100%. De tog festen till nya nivåer och det var fullt drag på dansgolvet hela kvällen. Stort tack för grymt framträdande och härlig känsla i låtvalen”

🥳 "Tack för proffsighet, tight leverans och ett jädra ös! Jättekul och gästerna älskade er"

🥳 ”Vilka partyhöjare ni är! Alla gästerna grymt imponerade! Stort tack för att ni gjorde min fest till en sån succé. Rekommenderar alla som vill ha en maxad kväll att anlita Watts up!”

🥳 ”Detta är ett grymt bra coverband!!! Tighta, bra låtval, lyhörda och vilket drag! Rekommenderas verkligen!!!”

🥳 "Vilket grymt partyband ni är. Tre timmar med riktigt svängiga låtar som gjorde att jag nästan, men bara nästan, inte hann gå till baren!"

🥳 "Kunde inte bli bättre! Vi är så så nöjda och glada att ni spelade för oss i lördags! Helt magiskt"

Musikspelare

  1. 00:00 Medley
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdW9CIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--c8630e93f54da57f72bb7b9afbd7c122758ae2b3/wu-medley-211127%20%20Watts%20Up%20Medley.mp3?5738517

Videoklipp


Kontakta Watts Up

Kontakta Watts Up via detta formulär, så kommer Watts Up att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.