Bad News

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Hej,

Vi är Bad News, ett coverband som spelar allt från rock till pop, från 60-talet fram till idag. Vi är också ett gäng glada musiker som älskar att sprida glädje och energi med vår musik.

Bad News har spelat på många olika typer av evenemang, som musik-pubar, födelsedagar, företagsfester och festivaler. Vi kan också anpassa vår repertoar och vår show efter dina önskemål och din budget. Vi har all egen utrustning om det behövs. Vi försöker alltid vara professionella, pålitliga och flexibla. Bad News garanterar att göra din tillställning till ett minne för livet.

Här är några frågor som du kanske undrar över:

- Hur bokar man er? Du kan kontakta oss på sidan här på 123-festmusik

- Hur mycket kostar det att anlita er? Det beror på flera faktorer, som hur lång tid ni vill att vi spelar, hur långt vi behöver resa, och vilken typ av evenemang det är. Vi är alltid öppna för förhandling och försöker hitta en lösning som passar både dig och oss.

- Vilka låtar kan ni spela? Vi kan spela många olika låtar från olika genrer och årtionden. Vi ger dig en lista på våra låtar som du kan få kolla in, men vi kan också lära oss nya låtar om du har några speciella önskemål. Vi vill att du ska vara nöjd med vår musik.

Men du behöver inte bara ta vårt ord för det. Här är några vittnesmål från våra tidigare kunder och publik:

- "Bad News rockade loss på vår företagsfest. De spelade en perfekt blandning av gamla och nya hits. De hade en härlig utstrålning och kontakt med publiken. De var lätta att samarbeta med och levererade över förväntan."
- "Bad News är ett av de bästa coverbanden vi har sett. De har en otrolig energi och talang. De spelar allt från Robin till AC/DC med samma glöd och passion. De är ett måste för alla som älskar livemusik."
- "Bad News är otroligt roliga att se och höra. Vi i bar-personalen tycker nog att de är ett av de bästa banden vi haft här i vår musikpub. Alltid hög energi och allsång när dom spelar."

Vi är Bad News, och vi vill spela för dig. Om du letar efter ett coverband som kan göra din tillställning till något extra, så är vi bandet för dig. Kontakta oss idag och boka oss för ditt nästa evenemang. Vi lovar att du inte kommer att ångra dig.

Hoppas vi ses snart!

Videoklipp


Kontakta Bad News

Kontakta Bad News via detta formulär, så kommer Bad News att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.