Blåljus

Svarsfrekvens

100%

Svarstid

Inom 1 dag

Blåljus

Prisnivå

Kr. 17 500 - 50 000

Hemstad

Profil

Coverbandet Blåljus

Blåljus består av fem mycket erfarna musiker som kommer komplett med ljud och ljus som skapar magi för upp till 200 personer. Vi är mästare på att anpassa oss efter era önskemål och lokalens behov, så ni kan vara säkra på att ljudnivån är precis som ni vill ha den. Dessutom kan ni förvänta er en fantastisk samling av favoritlåtar som kommer att få er att dansa hela natten. Har ni några speciella önskemål, tveka inte att dela dem med oss i förväg så ska vi göra vårt bästa för att lösa det för er.

Vår flexibilitet sträcker sig även till våra klädval. Vill ni att vi ska dyka upp som stiliga Blåljus-artister, i somriga Hawaii-kläder för en avslappnad sommarfest, i eleganta glittriga kostymer för att smälta in på ert bröllop eller till och med i tomteklädsel för att sprida julstämning? Valet är ert, och vi är här för att göra det möjligt.

Vi behöver ungefär 1.5-2 timmar för att ställa upp och göra soundcheck innan era gäster anländer. Normalt spelar vi i 3x45 minuters set, men vi kan naturligtvis anpassa oss efter era önskemål. Dessutom kan vi använda vår utrustning för att spela Spotify eller hålla tal mellan seten för att hålla festen igång.

När det kommer till budget är vi här för att hjälpa er. Ju mer vi vet om era förväntningar och begränsningar, desto bättre kan vi skräddarsy ett pris som passar er perfekt. Våran grunduppsättning startar från 17500.

Med Blåljus får ni tillgång till en professionell musikutrustning, ett stort och avancerad ljusuppsättning och rökmaskin om så önskas.

Vi kan även starta festen lite lugnare med trubadur, samt också erbjuda enbart en spotify-värd vid önskemål.

Låter detta bra för er?
Återkom då gärna med budget så kan vi komma med ett anpassat förslag!

Ni hittar oss lätt och kan kontakta oss via vår hemsida. Sök bara på "coverbandet Blåljus". Vi är också tillgängliga via sociala medier

Videoklipp


Recensioner ( | av Blåljus: 5,0 av 5 baserat på 4 recensioner )

5
1
5

Annan fest

Trevliga killar som anpassade sig efter publiken & bjöd på en bra show.

Recenserad av Angelica Karlberg d. 23. november 2023
5
1
5

40-årsfest

Bra val av musik, och lyhörd för vad publiken ville ha. 👍🏻

Recenserad av Lisette Austerby d. 28. maj 2022

Kontakta Blåljus

Kontakta Blåljus via detta formulär, så kommer Blåljus att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.