Daniel Alleved

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Nöjesvärd, Trubadurduo, Konferencier, Coverband för Bröllop, Fest och Konferens.

Daniel Alleved har arbetat med underhållning i över 20 år och har stor erfarenhet inom event och privata tillställningar av olika slag.

Företagskunder som bokat är bl a IKEA, BEIJER BYGG, SKANSKA, COLORAMA, ERNST & YOUNG, ROYAL DESIGN och GREEN CARRIER , RIKSBYGGEN, XYLEM, ICA m fl.

Han har varit konferencier bl a under Victoriadagarna och Kalmar stadsfest och uppträtt tillsammans med välkända artister.

Repertoaren är stor och varierande med allt från från gamla klassiker till nutid inom genrer som bl a pop, rock, soul , country mm.

Daniels specialitet är att skapa en varm relation till sin publik genom humor och delaktighet och anpassa musiken genom att vara flexibel på plats.

Tjänster som erbjuds är:

* MINGELMUSIK
Daniel går runt och spelar gitarr akustiskt och skapar relation med gästerna via önskemål vid fördrinken.

* MIDDAGSUNDERHÅLLNING
Under middagen agerar Daniel som nöjesvärd/underhållare och ser till att allt flyter på med underhållning och teknik. Det blir allsång, skålvisor och galna upptåg som gärna inkluderar publiken.

* AKTIVITET
Vanligaste aktiviteten som bokas är MUSICQUIZ som genomförs med livemusik med sång och dans. Alternativ kan vara Allsångsbingo eller Dinnershow.

* KVÄLLSUNDERHÅLLNING
Tillsammans med sin duopartner spelar Daniel medryckande livemusik som det passar att dansa och sjunga med till vilket under kvällen även blandas med DJ-musik.

* VIGSELMUSIK
Vigselmusik kan även bokas som tjänst till bröllop. Daniel specialskriver även vigselmusik vid intresse och har erfarenhet som låtskrivare.

Finns funderingar så tveka inte att höra av er för mer information.

- Tillsammans gör vi festen

Kontakta Daniel Alleved

Kontakta Daniel Alleved via detta formulär, så kommer Daniel Alleved att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.