Jammingbirds

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Jammingbirds är fyra sång- och showglada tjejer som sjunger gamla och nya låtar från olika genrer.

Jammingbirds är fyra sång- och showglada tjejer som sjunger gamla och nya låtar från olika genrer, allt från smäktande ballader till fartfyllda poplåtar med hög igenkänningsfaktor. Alla framförs i barbershopstil - fyrstämmig a capellasång - ofta med koreografi och alltid med sprudlande energi och varm inlevelse!

På repertoaren finns låtar som "Sweet Dreams", "Baby, you can drive my Car", "Orange Colored Sky", ABBA-medley, "Oboy", "Dont know why", "Poison", "Anthem", "Ett liv för mig", "How deep is your love", "For once in my life" med flera. Vi har även en stor julrepertoar.

Vi anlitas till bröllop (såväl till själva ceremonin som till festen efteråt), födelsedagsfester, dop, företagsevent, dinnershows, underhållning i köpcenter, mingelunderhållning, förband m.m. Jammingbirds filosofi är att skönsång både kan och bör paras med humor och glimten i ögat, och vi sjunger mer än gärna även låtar som Magnus & Brasses "Svordomsvisan"

Vi innehar F-skattesedel

Hoppas vi ses!

Videoklipp


Kontakta Jammingbirds

Kontakta Jammingbirds via detta formulär, så kommer Jammingbirds att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.