Joakim Vannberg trubadur

Joakim Vannberg trubadur

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Profil

Trubadur & musiker från Bohuslän som gärna bidrar till stämning på er fest, bröllop mm.

Jag är en kille född -68 som bor i vackra Bohuslän, i Munkedal närmare bestämt.
Jobbar som musiklärare och varvar detta med att frilansa som musiker och som ensamtrubadur.
Som trubadur spelar jag på fester, pubar och allt möjligt. Ganska bred och allsångsvänlig repertoar som räcker för 2-3 timmar. Visor, dansbandslåtar och softare pop/rock. Texter på både svenska och engelska. Musikquiz och allsångsuppdrag kan diskuteras. Jag sjunger och spelar akustisk gitarr. Jag kommer med egen ljudanläggning.
Jag spelar även med andra om det finns behov av fler musiker. Bland annat spelar jag bas i ett bluesrockband som utgår från Hamburgsund.

Recensioner ( | av Joakim Vannberg trubadur: 4,3 av 5 baserat på 7 recensioner )

5
1
5

40-årsfest

Tusen tack för en superbra spelning på min 40 års fest 😀 Jag kan varmt rekomendera denna killen. Mkt duktig kille med glimten i ögat och en väldigt fin röst . Tack för att du spelade hos oss. Vi anlitar dig gärna fler ggr.

Recenserad av Jenny Thorsson d. 27. maj 2017
5
1
5

Bröllop

Joacim ställde upp med kort varsel och var öppen för mina önskemål kring musikval. Trygg, lugn och professionell. Jag rekommenderar Joacim.

Recenserad av Sandra Bryngelsson d. 8. oktober 2016

Kontakta Joakim Vannberg trubadur

Kontakta Joakim Vannberg trubadur via detta formulär, så kommer Joakim Vannberg trubadur att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.