KARISMA

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Profil

Vi erbjuder Mingel, Show, Musikquiz, Karaoke och DJ

Karisma - En perfekt helkväll från mingel till fest!

Vi är showgruppen Karisma och består av Erica Sjöström, Patrik Rasmussen & Diana Fröström. Vår bakgrundshistoria är från Melodifestivalen, Fame Factory, Popstars, Shower & Musikaler & Dansband.

Vi kan erbjuda en helkväll för ditt bröllop, fest eller företag.

Börja kvällen med mingel till pianobakgrunder. Äldre hits till gamla godingar. Som en härlig mjukstart. Vi kan även sjunga på vigsel.

Därefter kan vi erbjuda Dinnershow med färgsprakande nummer, ljus, ljud och klädbyten. Vi kör det bästa låtarna i medleyn, som exempelvis Schlagers, ABBA, Whitney Houston, Musikal, Adele, 60-tal, Pop & Rockmedleyn. Även nutida musik som club/radio hits mm.

Vi kan erbjuda både karaoke & Musikquiz under kvällens gång. Vi har allt ni behöver. Låtarna, skärmar och trådlösa mikrofoner till karaoken. Samt färdiga quiz, eller så anpassar vi musiken efter dina önskemål. Vi tar med papper, pennor & priser.

När det är dags för dansgolv, Dj:ar Patrik hits genom tiderna som passar alla åldrar. Från 50-tal till dagens kända hits. Vi kan även gästa DJ och sjunga live under kvällens gång med populära låtar som går hem på dansgolvet.

Har du mer önskemål så kan vi skräddarsy evenemanget. Vi har nära kontakt med artister, musiker och DJ:s allt för att du ska få en minnesvärd helkväll. Vi kan även erbjuda Live/ Coverband.

Välkommen med förfrågningar!

Kontakta KARISMA

Kontakta KARISMA via detta formulär, så kommer KARISMA att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.