lets play live

lets play live

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

TRUBADUR-DUO med den rätta känslan.

VÄLKOMMEN!!!
vi är intresserade av spelningen...
vi fixar er FEST/BRÖLLOP...våra låtar fungerar utmärkt, i olika sammanhang..../från visor t o m rock..
vi har hundratals spelningar i bagaget....
lyssna på några av våra låtar nedan/demovideon...mycket nöje/
Juha/Gitarr,sång,bongos..
Olle/Gitarr,fotstamp,sång..

Videoklipp


Recensioner ( | av lets play live: 4,8 av 5 baserat på 12 recensioner )

5
1
5

80-årsfest

Musiken fick tyvärr inte komma till sin fulla rätt p. g. av "högljudda" 80-årsfirare. Många av de äldre gästerna hörde ganska dåligt, vilket kan förklara den höga (tal) volymen. Lets play live skötte sig i mina ögon och öron till full belåtenhet. Sorgligt bara att gästerna, förutom att verka ha dålig hörsel, även var så oväntat dansovilliga. Tydligt var att många av gästerna inte hade träffats på flera år och hade mycket att ventilera (högt). Tiden på kvällen gick fort och med allt prat blev det tydligen inte mycket tid till att försöka sig på en dans. Jag skulle gärna anlita Lets play igen, men då inför ett mer dansant medelålders sällskap. Lets play har en riktigt bra repertoar som vi gillade när vi lyssnade av deras låtar på nätet. Heder åt och rekommendation för grabbarna Juha och Olle i duon Lets play live.

Recenserad av Lage Jansson d. 18. mars 2023
5
1
5

70-årsfest

På vår 2x75 årsfest spelade Juha och Olle till allas stora förtjusning. Musiken gillades av alla från 1 – 80 år. Bra musikval med visor, schlager och 50 - 80 tals musik. God anpassning till festen med lugnare musik till middagen, komp till allsång och sedan dansmusik. Två utmärkta gitarrister med bra och stort repertoar samt mycket trevligt framförande. Vi rekommenderar dom starkt.

Recenserad av Margaretha Larsson d. 11. oktober 2019

Kontakta lets play live

Kontakta lets play live via detta formulär, så kommer lets play live att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.