Little Blue

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Bröllopsband i skåne, mingelmusik, dansband. swing och jazz.

Little Blue bildades 2005. Sedan dess har vi gjort över 200 spelningar i olika konstellationer runt om i södra Sverige.

På senare år har bandet nischat sig till att erbjuda lättlyssnad men svängig swing/jazz/jump till mingel och fest.
Repertoaren består av tidstypiska låtar från den eleganta swing-epoken på 40/50 talet i kombination med kända hits från Frank Sinatra, Nat King Cole, Louis Armstrong, Monica Zetterlund m.fl.
Repertoaren är noga utvald för att passa såväl till dans (foxtrott/bugg) som bakgrundsmusik.

Med Little Blue anpassar vi upplagget utifrån varje specifik förfrågan. Det betyder att vi både kan uppträda som en liten jazz-trio som spelar stämningshöjande mingelmusik på den lilla festen till ett fullt band (4-7 personer) med extra sångerska och blås för musik till dans eller som uppträdande/konsert.
Vi kan även skräddarsy en helkvällslösning med mingelmusik, uppträdande (rock/soul/blues) och därefter dans till jazz.

Jag som kapellmästare har varit verksam som deltidsmusiker i över 15 år med över 600 spelningar i bagaget i allt från dansband till blues/rock och countryband.
Mina erfarenheter genom åren från olika typer av fester och event delar jag också gärna med mig om ni önskar stöd i planeringen av er fest/arrangemang.

I Litte Blue har jag alltid med mig etablerade heltids/deltids-musiker med mångårig erfarenhet inom jazz/swing-genren vilket gör att jag på förhand kan garantera en högklassig musikunderhållning

Hör av dig till mig med dina frågor så berättar jag mer!

/Göran

Musikspelare

  1. 00:00 Don't Get Around Much More
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcjRCIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--5786d602785887a319de636c43bc1eb870c30a06/little_blue-dont_get_around_much_anymore2%20%20%20Duke%20Ellington(1).mp3?5738523

Recensioner ( | av Little Blue: 4,9 av 5 baserat på 8 recensioner )

5
1
5

Bröllop

Vi bokade Little Blue till vårt bröllop i Höganäs Saluhall i juni 2018, och var mer än nöjda! Little blue var ett underbart och uppskattat inslag på bröllopet, och många gäster tyckte att spelningen var höjdpunkten under kvällen. Göran med band gav oss en väldigt fin kväll, och musiken var en fin inramning på vår stora dag. Musiken passade både till bröllopsdans och som bakgrundsmusik, och fungerar mycket bra om man vill ha levande musik, men en ljudvolym som det går att prata till. Våra varmaste rekommendationer av Little Blue, och ni får gärna ta kontakt med oss för referenser.

Recenserad av Cornelia Kellner d. 9. juni 2018
5
1
5

Kundevent

Gav fantastisk stämning på vår invigningsfest! Härliga att ha att göra med!

Recenserad av Johan Berhin d. 12. april 2018

Kontakta Little Blue

Kontakta Little Blue via detta formulär, så kommer Little Blue att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.