Perfect Match

Perfect Match

Prisnivå

Kr. 2 000 - 12 000

Hemstad

Profil

Trubadur duo - bröllopsfest, vigsel, mingel födelsedagsfest, firmafest, pub, quiz, dop.

Trubadurduon Perfect Match! Rutinerad sångerska med lång erfarenhet av musikunderhållning samt gitarrist med rötterna i många olika musikstilar. Vi underhåller restauranger, pubar, firmafester och privata tillställningar. Vi kan stå för såväl festmusik till födelsedagspartyn och bröllopsfester som vigselmusik och mingelsmusik. Vi kan underhålla vid borden med t ex snapsvisor och vi kan fixa quiz med valfritt tema. Vi har även spelat på dop och begravningar. Om så önskas kan trubadurmusik kombineras med att vi går över till att vara DJ's senare under kvällen. Vi har både energin, musiken och utrustningen som behövs för en lyckad tillställning! Vi hörs! / Anneli & Jörgen

Videoklipp


Recensioner ( | av Perfect Match: 4,9 av 5 baserat på 15 recensioner )

5
1
5

Bröllop

Tack bästa Perfect Match för att ni bidrog till att göra vår bröllopsdag oförglömlig! Förra helgen var det dags för vårt bröllop i Karlsborg med ca 120 personer, varav de flesta i 30-årsåldern. Med Anneli och Jörgen var det ett otroligt bra drag på dansgolvet från första sekund. Till och med de vanligtvis blyga på dansgolvet, och våra 75+ gäster kunde inte stå still - utan var med och sjöng och dansade hela natten lång. Utöver grymma musiker, har det varit otroligt lätt att ha att göra med Perfect Match. Snabba svar, bra återkoppling och de har varit väldigt öppna för att anpassa spelningen efter vårt smak och tycke. På bröllopsdagen kom de i god tid för att rigga - och skötte allting helt självgående. Vi hade inte kunnat vara mer nöjda - och rekommenderar Perfect Match till alla! Tusen tack igen för en otrolig spelning och fest!

Recenserad av Lisette van der Knaap d. 21. oktober 2023
5
1
5

Bröllop

Dom spelade på vårt bröllop! En riktig festhöjare & så bra mix av gamla & nya låtar. Skulle rekommenderad dom om & om igen :)

Recenserad av Julia & Rikard Trulsson Rehn d. 23. september 2023

Kontakta Perfect Match

Kontakta Perfect Match via detta formulär, så kommer Perfect Match att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.