RobbanTrubadur

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Etablerad proffsig trubadur och underhållare spelar på alla fester landet runt även utlandet

Hejsan, jag är en rutinerad "gammal i gården" Trubadur som lirar på alla typer av fester. En rolig kille på scen. Folk kallar mig i Bland för "Bland-Robban" för min mycket breda repotoar.

Min specialitet är gamla goa låtar från 50-80 talet tänk på Vinyl 107.
Gillar country och visor själv och personligen är jag medlem i YTF - Yrkerstrubadurernas förening, en förening som självaste Cornelis var med och bildade endast 150 medlemmar har blivit inbjudna sedan starten 1971.

Jag har ungefär 6-700 låtar på min lista och den växer hela tiden. Jag brukar lägga ut spellistan på borden så alla kan få höra vad de vill, fixar musikquiz gästartister mm Reser i stort sett hela landet, men försöker hålla mig under 50 mil enkel resa. Har spelat från Linköping till Åre från Åland till Karlstad.

Jag spelar såklart även lite nyare musik. Har även ett band som kan leverera lite mer tryck när det behövs då kommer Bob´s Swampers och vi spelar givetvis på alla typer av fester och tillställningar!

Läs min recensioner längre ner på sidan!

Min musiksmak är väldigt blandad, allt från Cornelis Vreeswijk till Björn Rosentröm. kolla på min repertoar där finns det lite låtar om ni vill ha mer info gå in på min hemsida!

Så tveka inte Ring mig för bokningar
Kan rycka ut med väldigt kort varsel om jag inte lirar förstås.
2018 var ett mycket bra år med spelningar på Vasaloppet, Ludvikafestivalen, Afterski i Lofsdalen (även bokad på 8 gig 2019 och sommaren på Gotland ) Spelade på Mälarkryssningar ca: 15 ggr med musikquiz, och hade ungefär 80-100 spelningar under året.

Har all belysning och ljud som behövs. Kan spela från vardagsrum till storscen.

Musikspelare

  1. 00:00 Countrykillen
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa1lDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--17ead5b0f6356837f128d1499a8bd3075bd226a8/countrykillen.mp3?5712079

Videoklipp


Kontakta RobbanTrubadur

Kontakta RobbanTrubadur via detta formulär, så kommer RobbanTrubadur att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.