SCOOP - Bandet till eran fest

SCOOP - Bandet till eran fest

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

SCOOP - "Stockholms MEST UNDERHÅLLANDE partycoverband" gör din fest till en fantastisk kväll.

Med mängder av populära låtar som framförs med genuin spelglädje infinner sig den rätta partystämningen & gör det omöjligt för publiken att inte ryckas med.
SCOOPs får ofta höra att repertoaren innehåller "en så bra blandning av kända partylåtar" - dvs. det finns guldkorn att hitta för alla.

SCOOP har komplett ljud- & ljusanläggning för medelstora lokaler inklusive rökmaskin, laser, diskoboll, såpbubblemaskin mm & levererar en helhetsupplevelse..... dvs. både öron & ögon skall trivas.

Dessutom har SCOOP en del uppskattade spexiga inslag som t.ex. "Magnus Uggla lookalike" & "Back to DISCO" med mikrofonfrillor. Musik skall vara kul!

SCOOP har mångårig erfarenhet av att stå för underhållningen på krogar, företagsfester, privata fester, bröllop, 50-årsfester, 40-årsfester, nattklubbar, restauranger mm...dvs. överallt där bra musik & underhållning erfordras.

Dessutom har SCOOP vid upprepade tillfällen underhållit på några av Sveriges största idrottstävlingar som Stockholm Marathon, Tjejmilen och Midnattsloppet mm.

Vi i SCOOP hjälper till att anpassa framträdandet efter just Era önskemål. Kontakta oss gärna för mera information.

Exempel på mail vi fått från kunder:
"Överträffade alla mina förväntningar på alla sätt! Jag har inte ord för att uttrycka hur tacksam jag är för era insatser! Ert fantastiska lir och engagemang var en bärande del av mitt livs kväll! Så TACK!!! från djupet av mitt hjärta"
Mail från kund efter spelning på 50-årsfest i Nacka.

"Tack för världens roligaste kväll igår!!! Vilka bra låtar!! Kul att alla dansade!!! Ni gjorde min fest precis så rolig som jag vågat hoppas på! Fantastiskt!!!! Tack Ni är bäst!!! "
Mail från kund efter spelning på 40-årsfest på Södermalm

Videoklipp


Recensioner ( | av SCOOP - Bandet till eran fest: 5,0 av 5 baserat på 2 recensioner )

5
1
5

50-årsfest

Tack!! Vi är så nöjda med partybandet Scoop som spelade på vår fest, de fick verkligen igång alla på festhumör och både vi och gästerna är så nöjda med bandet! Hoppas vi ses någon mer gång🤩🎉💃🕺

Recenserad av Anette Melin d. 21. augusti 2021
5
1
5

40-årsfest

Hej!! Vill tacka för den fantastiska spelningen ni gjorde på min 40-årsfest i lördags! Vilket ös det blev! Ni var oerhört professionella och även otroligt flexibla och trevliga! Alla gäster hade sjukt roligt (och svettigt) och ni har fått mycket beröm efteråt. Jag ska tipsa alla som behöver ett grymt coverband om er. Tack återigen!!

Recenserad av Michael Leven d. 10. augusti 2019

Kontakta SCOOP - Bandet till eran fest

Kontakta SCOOP - Bandet till eran fest via detta formulär, så kommer SCOOP - Bandet till eran fest att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.