Twentysomethings

Twentysomethings

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Twentyomethings är ett stockholmsbaserat coverband som spelar allt från jazz till hårdrock! Repertoaren är otroligt bred och vi repar utan problem in låtar som ni önskar. Bandet består av 5 frilansande musiker med stor rutin av att underhålla, så vi kan bjuda på allt från fullt ös till mysigt mingel! Vi är "musikaliska kameleonter" som med glädje tar oss an musik av alla stilar och från alla årtionden. Som kund väljer du vad vi ska spela!

I medlemmarnas individuella karriärer har vi bland annat samarbetat med artister som Sarah Dawn Finer, Charlotte Perelli, Lasse Holm, Martin Stenmarck, E-type, Agnes Carlsson, Norlie&kkv och Fjärilseffekten.

Tidigare nöjda kunder är bland andra:

Fortum
Ett tiotal lyckliga brudpar
Ett flertal 30, 40 och 50-årskalas
Danderyds båtklubb

Så om du behöver ett band till Fest/Event/Mingel eller liknande, tveka inte att höra av dig! Twentysomethings passar perfekt!

Musikspelare

  1. 00:00 Euphoria
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa1VDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--53e5381f05411fb91818de483059aaf5c73f4435/euphoria-studiomix.mp3?5712156

Kontakta Twentysomethings

Kontakta Twentysomethings via detta formulär, så kommer Twentysomethings att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.