MIDAS

Profil

MIDAS är ett professionellt coverband som med en mycket omfattande repertoar underhåller på bröllop, företagsfester, födelsedagar, pubar, nattklubbar, mingel m.m. Fungerar även som husband och kompband till andra artister, live-karaoke, talangjakter, teaterföreställningar m.m.

MIDAS består av 2-5 rutinerade musiker beroende på vilken typ av evenemang det gäller, t.ex. fullt coverband till fest/dans eller i mindre format för musik vid vigsel, bordsvisor till festen, trubadur m.m.
Vi är alla utbildade musiker med många års erfarenhet och 1000-tals spelningar i ryggen. Vi vet vad som gör en fest lyckad och har ni en musikalisk idé så kan vi oftast hjälpa till att genomföra den.

Videoklipp


Recensioner ( | av MIDAS: 4,9 av 5 baserat på 38 recensioner )

5
1
5

Annan fest

Super god kommunikation forud for vores havefest/bryllup. Ankom glade og friske til festen og fik lige fra starten folk på dansegulvet. Spillede alt det rigtige musik og fangede stemningen helt perfekt . Både vi som værter og vores 90 gæster var enige : et fantastisk band som vi sender vores bedste anbefalinger 💃🕺 Tak fordi i var med til at gøre vores fest helt perfekt!

Recenserad av Michael Fagerstrom d. 2. september 2023
5
1
5

Annan fest

Vi bokade bandet för en examensbal och de levererade en underbar kväll för alla kadetter. Om bandet återigen kan ge samma bud till nära kulls bal, kommer man med hög sannorlikhet att boka dessa igen.

Recenserad av Willy Nguyen willy.nguyen21@hotmail.com d. 28. augusti 2023

Kontakta MIDAS

Kontakta MIDAS via detta formulär, så kommer MIDAS att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.