Bunny Brass Band

Svarsfrekvens

100%

Svarstid

Inom 2 timmar

Bunny Brass Band

Prisnivå

20 000 - 40 000 kr

Hemstad

Profil

Vi spelar funkiga covers på hits från förr och nu. Det blir street party, parad och fest!

Bunny Brass Band spelar på fester, event och tillställningar som bröllop, invigningar, firmafester, födelsedagskalas m.m.
Vi är rutinerade proffsmusiker och har en mångsidig och flexibel repertoar som ser till att underhålla, liva upp och lyfta stämningen. Vi spelar egna tolkningar av kända popdängor, hits från förr och nu och även traditionell musik á la New Orleans från det tidiga 1900-talet. Vi delar med oss av spelglädje och parystämning som får gäster på fester att vilja dansa och digga!
Vår instrumentation består av sång, blåsinstrument och slagverk vilket gör oss rörliga och flexibla då vi inte nödvändigtvis behöver hålla oss till en scen med elektricitet m.m. Varför inte ha en dansant New Orleans-parad på bröllopet eller festen?
Vi diskuterar gärna koncept som passar de tillställningar där vi uppträder! Vi har också ljudutrustning för att bli lite mer högljudda om så behövs.

Videoklipp


Kontakta Bunny Brass Band

Kontakta Bunny Brass Band via detta formulär, så kommer Bunny Brass Band att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.