DJ: Forever

DJ: Forever

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Profil

Ni kan enkelt boka in mig för små till stora och prisvärda paketlösningar.

Robbin FOREVER var namnet och kommer ifrån lilla staden Alingsås. Jag har spelat på olika sorters typ av event/arrangemang som T.ex. Skoldisco för lågstadiet, små/stora discon för typ mellan/högstadiet,gymnasiet samt har också även jobbat på festivaler plus även olika små/stora cup discon & halloween/lussefest men även lite finare tillfällen som exempel studentfester,studentflak,skolavslutningar,skolbaler plus även lite väskjobb på olika klubbar.
För att göra det enkelt för kunden så har jag färdiga paketlösningar som kan även ordna med transporter av utrustningen. Allt ifrån den minsta Paket upp till den största paket för den plats som ni skulle behövas.
Mitt mål som Dj är ju självklart att ni som kund/arrangörer ska vara nöjda! och höras av sig igen till flera tillfällen där jag kan hjälpa till med tekniska utrustningen plus färdiga paketlösningar.
För er som kund/arrangörer så Låter jag som leverantör med ljud-ljus-rök-laser-specialeffekter & musiken efter alla olika sorters event,teman eller önskemål till er för perfekta lösningen så lägg den tiden till mig för de perfekta resultatet för helheten är ju så klart att de blir en lyckad kväll med bra musik plus mycket folk.

Har med sig av följande grejer i min DJ-Utrustning: CD, Högtalare, Slutsteg, Ljuseffekter, Mixerbord,Mikrofon, Trådlös Mikrofon Samt Rökmaskin ( Paket-Lösningar ).

Vi syns snart på ett dansgolv nära dig MVH: DJ: FOREVER.

Videoklipp


Kontakta DJ: Forever

Kontakta DJ: Forever via detta formulär, så kommer DJ: Forever att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.