Patrik Forsman

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Områden

Profil

Trubadur med guld i strupen och en gengrebredd utöver det vanliga. Älskar att underhålla.

Erfaren trubadur med guld i strupen vet när han ska ta plats, och när han ska hålla sig i bakgrunden, allt för att din fest smidigt ska ta sig från välkomstdrinken till dansgolvet och vidare in i sommarnatten.

Söker du efter något för alla, blir det svårt att hitta någon med bredare repertoar. Patrick är hemma i alla genrer och spelar allt från Ebba Grön och Kizz, via Paul Simon och Elvis till Taube och Bellman. Och varför inte bryta av med lite Verdi eller Puccini, då Patrick också är en skolad operatenor.
Musikquiz finns och är ett alltid ett uppskattat inslag för de som väljer det.
Patrik spelar i Skåne med omnejd.
F-skatt finns.

Till den person/företag/förening som vill skänka en upplevelse kan jag stolt presentera musikalen ”Pastorn är lös”. Det är en skruvad komedi där vi får följa Pastorn, den karismatiske gudsmannen med en fäbless för att förföra församlingens kvinnor.
Den bildsköna och tillika helt ovetande prästfrun Angelica som ser till att arbetet i församlingen flyter på smärtfritt.
Den unge Sakarias, hittebarnet som bor i sakristian. Han har varit förälskad i Angelica och föraktat Pastorn hela sitt liv och vill nu lämna kyrkan för att upptäcka världen.
Den personlighetskluvne dödgrävaren Arvid, som gräver ner lik på dan och gräver upp dem på natten som den gravplundrande amerikanen Mike Steal.

Föreställningen har spelats på Mässingshornet i Malmö och har gjort vad som bara kan beskrivas som pyramidal succé.
Den framförs dessutom på enbart dessa fyra personer vilket gör föreställningen både billig och smidig att framföra på ställen med lite plats att tillgå. Föreställningen är lite drygt 2 timmar med paus.

Videoklipp


Kontakta Patrik Forsman

Kontakta Patrik Forsman via detta formulär, så kommer Patrik Forsman att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.