KARAVANEN

Prisnivå

29 000 - 43 000 kr

Hemstad

Profil

Festens höjdpunkt! Allt från ösig partymusik till avskalade låtar i akustisk tappning.

"Jag hoppas att det inte undgick er att vi var sjukt nöjda. Ni satte verkligen pricken över i:et eller ta mig fan hela i:et."
- Bröllopspar, Luleå

”Tack så HIMLA mycket för er insats på bröllopet! Vi kan inte vara mer nöjda med dagen och eran del i det hela bräckte alla våra förväntningar. Stort! ALLA vi pratat med tyckte att bandet var grymt! Vi hoppas få dansa till era sköna toner och grymma energi fler gånger i framtiden.”
- Bröllopspar, Göteborg

"Tack för en underbar spelning! Vi är så nöjda med er och kommer rekommendera er varmt till andra."
- Bröllopspar, Västerås

"Jag vill verkligen tacka för er insats igår, ni var grymma! Många som var med på festen har hört av sig idag och alla har kommenterat hur bra bandet var. Dessutom har ni varit väldigt bra att ha och göra med. Mitt enda problem är att jag dansade för mycket så min gamla fotskada spökar idag!"
- Nybliven 50-åring, Göteborg

"TACK för en helt fantastisk spelning! Ni toppade alla våra förväntningar! SÅ bra. Alla gäster frågade om er och tyckte ni var helgrymma!"
- Bröllopspar, Norrköping

Musikspelare

  1. 00:00 Showreel
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa0FDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--6cd57639fa50f5c5bde74d998cc0eec401ff8903/sommarbandet%20%20%20%20%20Showreel.mp3?5738993

Videoklipp


Kontakta KARAVANEN

Kontakta KARAVANEN via detta formulär, så kommer KARAVANEN att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.