NYFIKENGUL

Prisnivå

Kontakta artisten

Hemstad

Profil

NyfikenGul är ett mångsidigt liveband med 1000 + spelningar i bagaget. Företagsfester, Kick-off, Bröllop, After Beach, After Ski, Födelsedagsfesten är event som NyfikenGul är väldigt bekanta med. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning. Repertoaren är bred. Allt från gamla klassiker inom pop, rock, soul och hårdrockgenren till senaste radiohitsen levereras med passion och passar alla åldrar.

NyfikenGul har egen ljud och ljusanläggning som gör det möjligt att spela upp till 3-500 personer. Är ert arrangemang större så har NyfikenGul samarbete med ljus och ljus firmor som kan ta sig an arenor som Scandinavium i Göteborg.

NyfikenGul har haft egna krogshower bl.a på anrika Cabaret Lorensberg i Göteborg med ett Hollywood tema som mottogs med kärlek och glädje från gästerna.

Vad kan vi erbjuda er?

DINNERSHOW

Middagsunderhållning i världsklass! Planerar du ett större event med sittande gäster är NyfikenGuls Dinnershow det självklara valet för en elegant och komplett underhållning. Samarbetet med olika artister ger en unik bredd med allt ifrån luftakrobatik och magi till fullskalig musikunderhållning.

COVERSHOW

Klackarna i taket! Är ni ute efter party och dans har NyfikenGul det perfekta utbudet av såväl gamla som nya hits, Allt ifrån funkig 70-tals disco till moderna houselåtar. Killarna i NyfikenGul får er att både gunga och sjunga med i hitsen alla känner igen från de senaste decennierna.

NyfikenGul är ett flitigt anlitat band som årligen gör uppdrag för stora som små kunder. ICA, Volvo, Hoogia, PWC, Kappahl, SCA, VW, Wallenstam, Svenska Mässan är ett litet urval av kunder vi regelbundet jobbar med.

Tveka inte att höra av er om ni vill ha offert eller prata om hur vi kan hjälpa er med ert event

Mvh

NyfikenGul.

Musikspelare

  1. 00:00 Broken Wings
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcjBCIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--2ebede7f2ae40a6a72ab8ab44b68f9f05413e132/broken-wings-nyfikengul%20%20Mister%20Mister.mp3?5739001
  2. 00:00 Show Must Go On
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcndCIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--b28ac7aa75178c9f4f4f40836c0017b211aabf44/show-must.mp3?5739001

Videoklipp


Kontakta NYFIKENGUL

Kontakta NYFIKENGUL via detta formulär, så kommer NYFIKENGUL att kontakta dig så snart som möjligt. Det är gratis. Du har ingen skyldighet att nyttja anbudet du får.